HTML

Facebook

Aloe Travel Service

A világ első számú Online Utazási klubja, a legkedvezőbb árakkal! Ennél jobb ajánlatokat akkor sem fogsz találni, ha te vagy a Google keresőrobotja.

Friss topikok

Linkblog

Törökország - Hotel Antik Boutique ***

2011.05.21. 10:30 :: Bihari László

Törökország évek óta kedvelt célpontja az európai utazóknak, több utazási elemző szerint az idei nyár nagy nyertese a török riviéra lehet, feltéve, ha nem rendeződik a helyzet az egyiptomi és tunéziai térségben.

No, de kinek kell annyi homok, meg teve, mikor félrészegen ugorhatunk ki az erkélyről egyenesen egy csúszdára, hogy aztán egy kellemes, hűs medencébe pottyanjunk?

A Hotel Antik Boutique Antalyatól kb. 75 km-re, Manavgattól kb. 5 km-re, Side óvárosától pedig 1,5 km-re található. Középkategóriájú, családias jellegű szálloda, a tengerparttól kb. 900 méterre, de a szálloda saját homokos strandjára strandbusz viszi az utasokat, naponta 5 alkalommal.

Szolgáltatások:
Természetesen a bejáratnál van recepció, ahol általában mindent elintéznek, az étteremben pedig lehet étkezni, de csak szépen, mert különben elveszik. Kettő darab bár is található az épületben, s ha már itt tartunk...

(Bort az országban már időszámításunk előtt is készítettek Anatóliában, így nyugodt szívvel jelenthetjük ki, hogy a népszerűsége töretlen. Kedvelt alkoholos ital a raki, mely ánizs ízű, és a legtöbb esetben mézzel fogyasztják. A raki mellett népszerű a boza is, amely egy búzából erjesztett alkoholos ital.)

Szórakoztató programokat rendszeresen szerveznek azon vendégek részére, akik a fentebb említettek ellenére sem tudják elszórakoztatni maguk.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez így mind szép és pompás, de mennyibe kerül?

7 nap, félpanzióval mindössze 223 € / fő! (≈ 59,318.- Ft)

Az ár tartalmazza a repülőjegyet, a reptéri illetéket és az összes kapcsolódó költséget!

Ez nem egy teljes körű ajánlat, a cikk megjelenésének napján érvényes, úgynevezett napi aktuális ajánlat, melyet az ATS kártya tulajdonosok vehetnek igénybe. A cikk nem minősül hivatalos ajánlattételnek, célja az ATS kártya tulajdonosok informálása. Az Aloe Travel Service hivatalos oldala: www.aloetravel.com

 



Élni jöttünk a földre, nem lakni!

 

Szólj hozzá!

Címkék: törökország ajánlatok 3 csillag

A bejegyzés trackback címe:

https://aloetravelservice.blog.hu/api/trackback/id/tr842895862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása