HTML

Facebook

Aloe Travel Service

A világ első számú Online Utazási klubja, a legkedvezőbb árakkal! Ennél jobb ajánlatokat akkor sem fogsz találni, ha te vagy a Google keresőrobotja.

Friss topikok

Linkblog

A hülyéknek van LED TV a hotelben.

2011.06.14. 20:56 :: Bihari László

Van egy jó pár hely a földön még ami szerepel a "ha egyszer nyerek a lottón" listámon. Ez a hely is oda tartozott. De most már lehúzhatom róla, mert nem kell nyernem ahhoz, hogy ide elutazhassam. Ugyanis van egy kártyám Aloe Travel Service logóval.

Igen ez a reklám helye volt de nézzük a helyet...

Végtelen homokos partok és pálmafák, minden ami egy tökéletes nyaraláshoz kell. A hotel szobában LED TV. Nagy 16:9. De csak azért mert a Seychelle szigeteken különös módon tisztelik a félkegyelműeket. Igen jól sejted személyes érintettség van a dologban, ugyanis van olyan elmebeteg ismerősöm, aki kint focimeccset nézet.

Miközben a teraszról ezt láthatta volna, ha nem a tizenegyet bámulja. Személy szerint addig bámultam volna ezt amíg egy életre bele nem ég a retinámba. Vagy amíg be nem sötétedik. Utána már nem érdemes nézni a naplementét. De a Jóisten nem egyformának teremtett minket. Hogy sajnos vagy hurrá, mindenki döntse el maga. Minden estre a gutaütés kerülgetett amikor a meccsről tartott élménybeszámolót. Azt hittem elfelejtett elutazni.

 

Nézd meg ezt a hanyag ácsmunkával összetákolt  sétányt ami a bungalóhoz vezet. Valljuk be ezen a mólon kézen fogva-ölelkezve haza andalogni jól eső érzés még egy negyven éves házasság után is. Akkor meg különösen ha a párod már az ágyban húzza a lóbőrt. Javaslom ebben az esetben bérelj másik bungalót.

 

Persze csak ha lesz szabad hely, mert most az ATS kártya tulajdonosok minden bizonnyal el fogják lepni a szigetet. Ugyanis ha bekukkantasz a webirodádba (előtte vedd be az esti Xanaxot) és rápillantasz az oldalon az ajánlatokra lehet, hogy fel fog szaladni a vérnyomásod. Mert ez már több mint sok. Akarom mondani kevesebb mint kevéske!

 

8 napot tölthetsz el a szigetvilág egyik legexkluzívabb öt csillagos hotelében majdnem kevesebb mint 1849 €-ért.

Azért majdnem, mert pont ennyi. Ez még rossz testvérek között sem több, mint 499 ezer magyar forint. Csak ha a kínai piacon váltod az eurót. És igen ide írom de már úgy is tudod: repülőjegy, illeték és ellátás benne az árban.

Szólj a párodnak kezdjen csomagolni!

Ez nem egy teljes körű ajánlat, a cikk megjelenésének napján érvényes, úgynevezett napi aktuális ajánlat, melyet az ATS kártya tulajdonosok vehetnek igénybe. A cikk nem minősül hivatalos ajánlattételnek, célja az ATS kártya tulajdonosok informálása. Az Aloe Travel Service hivatalos oldala: www.aloetravel.com
 
  

 

 
Élni jöttünk a földre, nem lakni!
 
 
 

 

Szólj hozzá!

Címkék: utazás 5csillag seychelles egzotikusutak atskártya

A bejegyzés trackback címe:

https://aloetravelservice.blog.hu/api/trackback/id/tr842984394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása