HTML

Facebook

Aloe Travel Service

A világ első számú Online Utazási klubja, a legkedvezőbb árakkal! Ennél jobb ajánlatokat akkor sem fogsz találni, ha te vagy a Google keresőrobotja.

Friss topikok

Linkblog

Ibiza 7 nap parádé - Club Aquarium 251 € (≈ 67.700.-Ft)

2011.05.25. 13:44 :: Bihari László

Vannak akiket kiborít a csend. Egy ismerősömnek Sopron tetején van panziója, ahonnan az első éjszaka után kijelentkezett a fővárosi népség miután egész éjszaka bömböltették a TV-t.
-Tudja, ekkora csendben  a feleségem nem tud aludni. A nyugatinál lakunk...


Na akkor barátom Ibizát neked találták ki! Oda ne menjen az aki a Maldív szigetek csendjére vágyik és kielégíti a halk tengermorajlásban történő fehér homok és kavicsrugdosás. Az nem a körutak harcedzett népének való.

Ám itt van Ibiza az inszomniások paradicsoma! Valamilyen furcsa szerről is beszélnek amitől mindenki napokig megy, de ezen blogbejegyzés témája sokkal inkább az a frenetikus party ami ott folyik non-stop. A Pepsi Sziget ahhoz képest nyugdíjas elfekvő!

Ha pihenésre is vágysz alaposan válaszd meg a szállásodat mert itt barátom a kerti medencékben is folyik a parti, miután hajnalban hazatámolyogtál a giga partykról.

A házakat, mint látható "hülye-biztosra" és balesetmentesre tervezték, nagyon nagy kiszögelések nincsenek rajta. Viszont arra a másfél órára amíg megpróbálod kialudni magad tökéletes.

Egyébként túl nagy kedved úgy sem lesz aludni mert annyi az egy négyzetméterre jutó szórakozóhelyek száma, mint papban a halleluhja.

Idősebb férfi kártyatulajdonosoknak nem annyira ajánljuk ezt a helyet, és nem csak azért mert kinőttek a bulizós korból... Annyi ott a lengén öltözött csaj, hogy komoly kockázat a szívinfarktus veszélye.

Ám ha fiatal vagy akkor egyszer legalább meg kell nézned Európa legbulizósabbnak tartott helyét. Ha németül beszélsz, le is telepedhetsz.

Egy későbbi írásban megmutatom azt a helyet is ahol a világ legnagyobb bulijai zajlanak, de a második legnagyobb is jó lesz főleg ezeken az árakon:

 

Ibiza 7 nap Club Aquarium 251 € (≈ 67.700.-Ft)

Természetesen ebben szintén benne  a repülőjegy, illeték! Enni nem kapsz de amikor iszol, úgy sem vagy éhes!

Ez nem egy teljes körű ajánlat, a cikk megjelenésének napján érvényes, úgynevezett napi aktuális ajánlat, melyet az ATS kártya tulajdonosok vehetnek igénybe. A cikk nem minősül hivatalos ajánlattételnek, célja az ATS kártya tulajdonosok informálása. Az Aloe Travel Service hivatalos oldala: www.aloetravel.com 


Élni jöttünk a földre, nem lakni!

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: utazás spanyolország nyaralás olcsó tengerpart ibiza egzotikusutak

A bejegyzés trackback címe:

https://aloetravelservice.blog.hu/api/trackback/id/tr162931379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása