HTML

Facebook

Aloe Travel Service

A világ első számú Online Utazási klubja, a legkedvezőbb árakkal! Ennél jobb ajánlatokat akkor sem fogsz találni, ha te vagy a Google keresőrobotja.

Friss topikok

Linkblog

Miami - Will Smith itt verte ronggyá a csempészeket

2011.05.27. 10:00 :: Bihari László


Nos, az a helyzet, hogy minden valamire való embernek egyszer ki kell próbálnia Miamit. A Bad Boys óta a Will Smith rajongók zarándokhelyévé vált Ámerika ezen csücske, ami az ATS kártya tulajdonosoknak igazi luxust kínál. Nem biztos, hogy az amerikai álom téged is meg fog fertőzni, de hogy látni kell, az biztos!

Felhőkarcolók és pálmafák. Pezsgő, kaviár és neonfényben úszó, kamion hosszúságú limuzinok. Az éjszakai forgatag kifejezés itt egész biztosan új értelmet nyer. Pasik, csajok hegyekben és a „mindig történik valami” érzése, bármerre nézel. Ide nem pihenni jár az emberfia, hanem felpörögni és úgy hazajönni, hogy az energiától a repülő túlszaladjon a kifutópályán.

 

Itt a wellness már selfness leginkább, abban az értelemben, hogy itt költhetsz magadra. És fogsz is, mert jó ha tudod, Miami elsősorban a vásárlásról szól és csak aztán az óceánról.

Már pedig ha vásárolni akarsz (mert az megnyugtatja a lelked), akkor itt a legjobb helyen vagy! A legnagyobb divatházak (pl Gianni Versace) pofás épületekkel képviseltetik magukat Miamiban, nem beszélve a gigahiper bevásárló központokról. Ha mész, töltsd fel rendesen a hitelkártyádat, bár találni emberi léptékkel is mérhető árakon a nagyobb márkákból. Állítólag a Hilfiger gyerek ide jár ötletet meríteni az új modelljeihez.
 

 
Látni való van bőven közel, s távol egyaránt. Ha már 10 órát repültél, akkor semmiképpen ne hagyd ki Key Westet. Amerika legdélibb pontja igazi üdülő paradicsom. 3-4 órás autóúttal elérhető, és egy éjszakát megér onnan nézni a napfelkeltét.
Az árak elég komolynak számítanak, 200 dollár alatt nem találsz szobát a főszezonban egy éjszakára, azt beszélik. Ehhez csapd hozzá a repjegyet és már indulhatsz is.

 Vagy...

Fogod az ATS kártyád, bejelentkezel a privát kis utazási irodádba és foglalsz magadnak most egy laza kiruccanást. Ezután nyugodtan belemosolyoghatsz a recepciós képébe, mert ő is drágábban fog ott lakni, mint Te, még akkor is, ha ott él vagy dolgozni jár oda!

Ugyanis egy laza kis nézelődés itt az ATS kártyával a

Fly & Sleep+1N *** hotelben 12 éjszakára

(jól látod de kiírom: TIZENKETTŐ éjszakára) repülő jeggyel illetékkel együtt, ahogy azt már megszokhattuk, mindössze


 624 € azaz 168.400.- Forint!

És ez annyira komoly, mint amikor Will Smith szigorúan néz!

 

Ez nem egy teljes körű ajánlat, a cikk megjelenésének napján érvényes, úgynevezett napi aktuális ajánlat, melyet az ATS kártya tulajdonosok vehetnek igénybe. A cikk nem minősül hivatalos ajánlattételnek, célja az ATS kártya tulajdonosok informálása. Az Aloe Travel Service hivatalos oldala: www.aloetravel.com
 
  

 
Élni jöttünk a földre, nem lakni!
 
 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://aloetravelservice.blog.hu/api/trackback/id/tr502935498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása