HTML

Facebook

Aloe Travel Service

A világ első számú Online Utazási klubja, a legkedvezőbb árakkal! Ennél jobb ajánlatokat akkor sem fogsz találni, ha te vagy a Google keresőrobotja.

Friss topikok

Linkblog

Maldív szigetek 8 nap 4**** 1077 € (≈ 288.000.-Ft)

2011.05.22. 08:45 :: Bihari László

Vannak olyan helyek ezen a bolygón, ahova a hétköznapi ember a boha atyaúristennek sem jutott volna el soha, mert közel féléves fizetésébe kerül egy picurka hetecske is azon a placcon. Na de ha van ATS kártyád akkor meg azon kell gondolkodnod, hogy kit vigyél magaddal!

Nem tudom, hogy Te, hogy vagy vele de nekem ez a Maldív szigetek formáció régóta szerepel az „amikor nyerek a lottón” lista top 3-ban.

Valahogy úgy vagyok vele, hogy érdemes lenne megnézni, mielőtt a nagy olvadásos vízszint emelkedés miatt végképp csak búvárutakat fognak oda szervezni. Ugyanis nem tudom hallottad e, de egyes elemzések szerint ha tovább folytatódik a felmelegedés, akkor bizony ezek a szigetecskék lesznek azok, amik víz alá fognak kerülni az elsők között, amint a tenger szintje megemelkedik. Hollandia utána jön, tehát annyi lesz a szabad Gandzsázásnak is és ezért van az, hogy a füvesek, hogy késleltessék a végítélet napját még télen sem fűtenek.

Témánál maradva: van ebben a sziget világban valami szívet melengetően és bőrt pirítóan szép, ezért minden egyes alkalommal amikor belépek a kis utazási irodámba az ide szóló utakat elsőként böngészem át.

Így találtam erre a gyöngyszemre is. A kíváncsiság mindig fúrja az oldalamat, vajon a normál utazási irodák mennyiért kínálják az én kis álom utamat? Ezért mindig csekkolom, hogy tényleg annyival jobb e, mint azt gondolom.

Nos a világi utazási irodák ajánlataitól napozás nélkül is vörösödik az ember feje.
Nem szeretném másnak az üzletét rontani (de!de!de!) de a 700.000,- magyar forintos ár 7 napocskáért, bizony arcpirító összeg egy utazásért nekem, mint egyszerű földi halandónak.

Na most ehhez képest (ugyan azért az útért) az ATS kártyával ma egy ilyet találtam:


8 nap a Paradise Island Resort&Spa 4****-os hotelben, a Nord Male Atoll-on kétágyas szobában félpanziós ellátással...

1077 € azaz kb 288.000.-Ft!

És ebben természetesen az ATS jó szokásához híven benne a repülőjegy és az illeték is! No meg a félpanzió.

Nekem ez barátságos árnak tűnik. Neked?

Komolyan mondom azon töröm a fejem, hogy esetleg nem örülnének e a kedves blog olvasók egy utazási beszámolónak a földi paradicsomból?:)

 

Ez nem egy teljes körű ajánlat, a cikk megjelenésének napján érvényes, úgynevezett napi aktuális ajánlat, melyet az ATS kártya tulajdonosok vehetnek igénybe. A cikk nem minősül hivatalos ajánlattételnek, célja az ATS kártya tulajdonosok informálása. Az Aloe Travel Service hivatalos oldala: www.aloetravel.com 


Élni jöttünk a földre, nem lakni!

 

Szólj hozzá!

Címkék: utazás ajánlat kedvező maldív szigetek

A bejegyzés trackback címe:

https://aloetravelservice.blog.hu/api/trackback/id/tr162922011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása